SILA ISI ORDER FORM YANG DISEDIAKAN










Membership Card :




Name:




Link Facebook Of Yours :




Email Address:




Shipping Address :




Contact No :




Item you wish to buy (Code item / From which album you refer to) :




Which bank you want bank in?




Which kind of method you use?




You want bank in within?




No backout buyer allow!! I agree follow all the rules.
Backout buyer will be blacklist in our list name


Agree

Disagree



Leave a notes :




Please let us check order within 24hours.


If you still don't get any invoice from us, you can just sms 0147164697.


After you have receive invoice from us, please click this link for sending a prove of your payment.


CLICK THIS FOR SEND PROVEN OF PAYMENT :


https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFJOME9kYW9yX3FUMnpwU1BMd2xHRkE6MQ


We will only send parcel when we have receive full payment from you.








Click here to put a form like this on your site.



SHOPPING AT OUR WEBSITE


See the end of the end of September. Wish to buy, please click this picture

List Of Bawal & Tudung Will Be Selling End Of This Month

Hujung bulan ini, kami Butterflies Melody akan mula menjual bawal serta shawl. Kesemuanya sebanyak 200 ke atas dengan pilihan kaler yang pelbagai.

Bawal pelangi roses - 20pcs
Bawal plain 1 tone - 70pcs
Bawal 2 tone - 44pcs
Bawal vintage - 20pcs
Bawal english roses - 10pcs
Bawal bubble - 20pcs

Shawl Jojet - 20pcs
Pashmina Satin Tone - 10pcs : NEW EDITION
Shawl Rainbow - 10pcs

Pre-order (Custom made)
Bawal plain / 2 tone queen rosette - double kaler
Bawal plain/2 tone roses (mcm2 kaler)
Bawal lace beauty ( 5 pilihan kaler)

Sila ke website kami iaitu www.butterfliesmelody.biz


Kami telah menempah sebanyak 14pcs permulaan untuk mereka yang akan membeli tudung dengan kami. Jadikanlah orang pertama untuk miliki badges yang comel nie <3 <3 Istimewa dari kami utk anda ^^

Sunday, July 29, 2012

Pencarian Sponsor Give Away

Hai! Assalamualaikum =D
Terima kasih atas perhatian yang diberi. Kami dari Butterflies Melody ingin mengadakan event given away pada awal bulan Ogos ini. Kami sedang mencari sesiapa yang sudi menjadi sponsor untuk event ini. Apakah kelebihan yang anda boleh perolehi apabila menjadi sponsor kami?

1.Dapat meningkatkan traffic ke fanpage anda dalam tempoh yang singkat
2.Secara automatik mempromosikan produk anda kepada mereka yang memasuki ruangan fanpage anda.
3.Salah satu pendekatan yang mudah untuk memperkenalkan produk anda tanpa melibatkan modal yang banyak
4.Semua peserta yang mengikuti event given away secara automatik akan tag LIKE di ruangan fanpage anda
5.Salah satu cara anda boleh menarik perhatian pelanggan untuk berkunjung di ruangan anda.
6.Event given away adalah cara mereka boleh mengenali fanpage anda

Bagi sesiapa yang berminat menjadi sponsor event give away, kami hanya memerlukan 1 hadiah istimewa dari setiap sponsor sahaja. Sekiranya anda berminat, anda bolehlah menghantar logo pada kami untuk diattachkan pada blog serta diruangan album khas give away kami. Sila nyatakan pada kami kaedah penghantaran hadiah kepada peserta nanti. Hadiah terpulang pada pihak sponsor. Sekiranya anda ada sebarang permintaan, sila nyatakan. Insya’Allah, boleh ditunaikan mengikut kemampuan. Keputusan diadili seperti di link berikut: http://butterfliesmelody.blogspot.com/p/give-away-ogos.html

Sebarang pertanyaan boleh berhubung melalui

fanpage : www.facebook.com/butterfliesmelody

email : butterfliesmelody@yahoo.com

Monday, July 16, 2012

Event Give Away

Assalamualaikum...

Long time long see... Hehe...Susahnya nak tgk biha rajin update blog kan. Maklumlah empunya badan kadang2 kekeringan idea nak lakar kata2 apa lg kat blog nie. By de way, alhamdulilah event contest yang dianjurkan oleh BM pada bulan 6 lepas telah pun tamat. Walaupun tak byk penyertaan tp bg biha, pengalaman yang sangat manis kerana di terima positif oleh di kalangan pengguna online. Biha nak ucapkan terima kasih kpd mereka yang sudi hantar entry sebelum nie, dan kepada mereka yang berjaya.. Tahniah biha ucapkan. Hopefully korang suka dengan hadiah2 yg korang time. Berikut nama-nama peserta yang berjaya dalam contest BM Holiday

Tempat Pertama : Rubbiatun Ardawiyah, Undian : 772, Memenangi hadiah bag RM46
Tempat Kedua : Nur Hafizah Mohd Zin, Undian : 484, Memenangi hadiah bag RM40
Tempat Ketiga : Husniera Husin, Undian : 402, Memenangi hadiah bag RM38

Nak share story morey, sebelum nie biha ada combine dengan beberapa partner utk buat apa2 event kat fb nie. Sj nak menceriakan lagi keadaan. Lagi pun seronok bila dapat sambutan yang menggalakkan dari pengguna online yang memang suka nak ambik bhgn. Tp sory BM xsempat nak update story dengan beberapa blogger lain yang turut menganjurkan event di blog bersama BM. Kali ini, apa kata korang join sekali event give away... voucher RM10 utk dimenangi... eh, x rugi pun klu dpt voucher rm10... kira diskaun... save budget korang rm10 utk beli mana2 item di Butterflies Melody.... Cun tak cun...
Apa dia? Mcmana nak join... klik http://ainhananipinky.blogspot.com/2012/07/1st-giveaway-bloggership-giveaway-by.html... ikut arahan seperti mana yang dianjurkan oleh pihak penganjur... senang bukan... so, apa tggu lagi... rebutlah peluang sementara masih ada...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
✿ Butterflies Melody 2012 ✿ - Blogger Templates, - by Templates para novo blogger Displayed on lasik Singapore eye clinic.