SILA ISI ORDER FORM YANG DISEDIAKAN










Membership Card :




Name:




Link Facebook Of Yours :




Email Address:




Shipping Address :




Contact No :




Item you wish to buy (Code item / From which album you refer to) :




Which bank you want bank in?




Which kind of method you use?




You want bank in within?




No backout buyer allow!! I agree follow all the rules.
Backout buyer will be blacklist in our list name


Agree

Disagree



Leave a notes :




Please let us check order within 24hours.


If you still don't get any invoice from us, you can just sms 0147164697.


After you have receive invoice from us, please click this link for sending a prove of your payment.


CLICK THIS FOR SEND PROVEN OF PAYMENT :


https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFJOME9kYW9yX3FUMnpwU1BMd2xHRkE6MQ


We will only send parcel when we have receive full payment from you.








Click here to put a form like this on your site.



SHOPPING AT OUR WEBSITE


See the end of the end of September. Wish to buy, please click this picture

List Of Bawal & Tudung Will Be Selling End Of This Month

Hujung bulan ini, kami Butterflies Melody akan mula menjual bawal serta shawl. Kesemuanya sebanyak 200 ke atas dengan pilihan kaler yang pelbagai.

Bawal pelangi roses - 20pcs
Bawal plain 1 tone - 70pcs
Bawal 2 tone - 44pcs
Bawal vintage - 20pcs
Bawal english roses - 10pcs
Bawal bubble - 20pcs

Shawl Jojet - 20pcs
Pashmina Satin Tone - 10pcs : NEW EDITION
Shawl Rainbow - 10pcs

Pre-order (Custom made)
Bawal plain / 2 tone queen rosette - double kaler
Bawal plain/2 tone roses (mcm2 kaler)
Bawal lace beauty ( 5 pilihan kaler)

Sila ke website kami iaitu www.butterfliesmelody.biz


Kami telah menempah sebanyak 14pcs permulaan untuk mereka yang akan membeli tudung dengan kami. Jadikanlah orang pertama untuk miliki badges yang comel nie <3 <3 Istimewa dari kami utk anda ^^

Friday, September 14, 2012

Video Tutorial Youtube

Hai / Assalamualaikum

Alhamdulilah setakat nie, semua barang termasuk kereta dah pun mula bergerak hari nie. Doa2kan agar semua berjalan dengan lancar dan selamat sampai ke destinasi yang ingin dituju. Amin.

Agak boring jugaklah sebab xde tv... astro apatah lg.. xtau nak buat apa... just ada radio je.. Klu korang nak tau, biha ada upload video tutorial untuk gayaan tudung. Xdela teror sgt mcm orang lain. Just for basic je.. bolehla.. skt2.. so, kalu korang tgk video biha atau nak mengenali biha.. just tekan link

http://www.youtube.com/user/butterfliesmelody?feature=watch

Sebenarnya video nie dah lama biha rakam, dari awal tahun lagi. Tak x sempat menyempat nak upload kat youtube. Kalu korang ada cadangan ke komen atau pendapat, just email biha : butterfliesmelody@yahoo.com

Insya'allah, biha akan cuba laksanakan apa yang termampu. Ish, tinggal 14 hari lagi biha nak start jual tudung. Waktu tu biha da mula tinggal kat semenanjung. Rumah baru. So, rate akan mula berubah. Biha akan ikut rate semenanjung.

Biha xtau nak wat tutorial apa lagi... apa yg best ek. Oh ya, dari hari tu lagi ada orang request buat cara gayaan guna shawl ombak rindu... biha xde masa nak buat... kalu ada masa, biha akn cuba buat sok. Maklumla, xde keja... hehe.. okla..

Biha nie bukan suka sgt bab2 taip nie... hehehe.... thanks all singgah kat sini.. jangan lupa join top fans kat page butterflies melody. Setiap bulan mesti lain2 pemenang... kita akan pastikan sume org akan merasa...

Wednesday, September 12, 2012

Farmous ke Butterflies Melody?


Warkah bingkisan untuk coretan Butterflies Melody. So ari nie agak kelam kabut sikit sebab pekerja harbour datang packing barang2 dan masuk terus dalam kontena. Maklumla, nak pindah macam tu lah gayanya. Macamana nak bisnes kalau keadaan macam nie, semua kelengkapan dah dipacking... x tinggal 1 benda pun dalam rumah nie. Terpaksalah lupakan niat dihati seketika untuk bisnes tudung. Eh, bukan lupa terus cuma tangguh seketika sampai hujung bulan nie. Walaupun tak start bisnes tudung lagi, biha diam2 kumpul stok tudung hampir 200 helai kesemuanya kat semenanjung. =)

Biha minta tunang biha kumpulkan tudung2 tu semua sebelum biha flight balik dalam minggu nie. Doakan perjalanan biha selamat k. Bercerita pasal 200 helai tudung, ish.. tak takut ke kalu xlaku. Yela, mana tak nya.. Butterflies Melody kan baru lagi dalam dunia bisnes online. Nak bersaing dengan sedia ada, jauh nak mengejarnya tu. Insya'allah kalu ada rezeki adala... =) Janji buat service yang terbaik...

Sebut "Janji buat service yang terbaik" biha terfikir moto apa yang sesuai untuk Butterflies Melody ek... setakat trademark, biha stand kepada Sweet & Feminin. nak translate dalam Bahasa Melayu,..... Sesuai kan... Manis & Keremajaan,

So, korang nantikan kedatangan bawal dan shawl sebanyak 200 helai hujung bulan nie k. Dijangka pada 29hb September 2012. Kalu xde pape halangan, next week biha da start shooting gambar untuk publish 29hb tu nanti... Insya'allah, time tu biha baru je pindah rumah baru kat semenanjung.... yg istimewanya bukan setakat korang beli bawal atau shawl kat Butterflies Melody... Setiap kali korang beli tudung kat sini... biha akan bagi free gift pada customer yg beli bawal atau shawl dengan biha....



Apa dia? =)nak badges? nak klip ribbon? Kalu nak, jangan lupa singgah website www.butterfliesmelody.biz pd 29hb September 2012 dan page www.facebook.com/butterfliesmelody... setiap kali korang beli tudung kat sini, biha akan free gift kat korang... =)

Okla ye.. Biha minta diri dl.. Klu ada new news biha habaq kat sini... tatata....

Thanks korang sudi sokong Butterflies Melody

Monday, September 10, 2012

PREORDER SYRIA SAKURA (TEMPAHAN DIBUKA)





GREEN + PINK

PRICE : RM 80


BLUE + LIGHT PEACH

PRICE : RM 80


BLACK + LIGHT GREY

PRICE : RM 80


DEEP PINK

PRICE : RM 80


BROWN, BLUE, GREEN, SOFT PURPLE, PINK

PRICE : RM 80


MAROON, SOFT PINK, RED, BLACK, BLUE

PRICE : RM 80


DARK BROWN, NAVY

PRICE : RM 80


PINK + SOFT PINK

PRICE : RM 80


BLUE + DEEP PINK

PRICE : RM 80


LIGHT GREY

PRICE : RM 80


BLUE

PRICE : RM 80


BLACK

PRICE : RM 80


RED + BLACK

PRICE : RM 80


PINK + RED

PRICE : RM 80


DARK BROWN + SOFT BROWN

PRICE : RM 80


BROWN

PRICE : RM 80

PREORDER SAKURA SHAWL (TEMPAHAN DIBUKA)

Sakura shawl seperti ala radusite, dengan harga RM 80 (x termasuk postage)



SMK 230 : SHOCKING PINK
SMK 231 : LIGHT BROWN
SMK 232 : BLUE
SMK 233 : GREY


SMK 250 : SHOCKING PINK
SMK 251 : SOFT PINK
SMK 252 : DARK PURPLE
SMK 253 : PEACH


SMK 254 : SOFT GREEN
SMK 255 : LIGHT BROWN
SMK 252 : RED
SMK 253 : SOFT PINK


1. BLACK
2. LIGHT BLUE
3. PURPLE
4. NAVY BLUE
5. MUSTARD
6. YELLOW
7. BROWN
8. SOFT GREEN
9. GREY
10.DARK GREY



11. SOFT PURPLE
12. PINK


13. STRIKING BLUE
14. SOFT BLUE
15. PINE GREEN


Wearing black sakura shawl



Gayaan Diana Amir & Yatt dalam mengenakan sakura shawl sememangnya cantik

New On Air

Assalamualaikum,

Sekarang pukul 12.33 am, hari selasa 11hb September 2012. Biha lum rasa nak ngatok apatah lagi nak tdo. So, biha nak share story dengan korang boleh? ^^ Sbgai makluman biha akan start jual bawal/shawl pd penghujung bulan 9 nie. Biha akan annouce kat sini klu biha da start niaga tudung.

Butterflies Melody baru je beroperasi tahun nie, 2012. Biha nak cuba nasib dengan ambik stok bawal/shawl melebihi 200pcs. Kira nnt, korang boleh pilih sbb byk kaler ctk2. Minggu nie, biha last kat srwk. Mggu depan da start kat semenanjung. Nak fokus dengan lebih serius tudung, mcm butikpinkku, radusite, QQAM, sugrascarf dll yang dah bertapak lama dalam bisnes online nie sejak dari 2009 lagi...

Hopefully, korang sudi nak sokongan BM k mcm bisnes online yg lain. Biha sentiasa fkr kan cara pendekatan yang berbeza utk dekatkan diri dengan customer dismpg ambik kira kualiti kain, harga. Oh yup, lupa plak. Biha ada tempah 30pcs klip ribbon saiz S punya.. khas utk persiapan penjualan tdg hjg bulan nie.

Badges Butterflies Melody : Utk pembelian tudung melebihi RM20 ke atas
Klip Ribbon Saiz S : Utk pembelian tudung RM 20 ke bawah

Biha nak bg free gift kat korang, sebagai penghargaan korang yg sudi jd sbhgn dr BM. Nak tgk x klip tu?


Thanks to inspire design sebab menghasilkan cute2 klip ribbon pada customer biha. Suka x? =) Credit to inspire design.

Skrg biha tgh buka tempahan shawl sakura dan syria dgn harga RM80, tk termasuk postage. Kira preorder. Korang nak tempah dl, dah tiba masanya nnt. Baru start bayar. No backout buyer k. Maklumlah, tgh2 bulan mcm nie, memang kering kontang sikit. Jom, take a sneak peak....




Kejap lg biha akan upload secara official kat sini. Sok korang boleh jugak buat order melalui website kita www.butterfliesmelody.biz

Setia Bersama Kami

Friday, September 7, 2012

Undian Borong Tudung Untuk Bulan Depan

Assalamualaikum,

^^ So, apa nak cite hari nie... hehe... xda cite... biha xpandai sgt bab2 cite nie.. Itula masa sekolah dl, xpenah masuk story telling contest. Balik2 biha dgr org lain story telling kat biha. =)

Korang pernah singgah sini x, pernah singgah page Butterflies Melody x? Penah LIKE x nie? Erm... huhu... meh biha promote sikit page biha ... www.facebook.com/butterfliesmelody

Setiap hari kot kiranya biha akan upload gambar2 shawl utk divote dl oleh orang ramai... so, jumlah tertinggi biha akan ambik stok utk bulan depan. Sbb bulan nie je korang da tahu, lebih krg 200pcs ke atas biha jual tudung.. semua tudung masih tunang biha tlg simpankan.. biha sibuk tlg fmly uruskan psl pindah rumah dr Srwk ke Melaka....

Korang nak tahu, tudung/bawal/shawl yang menjadi pilihan utk bulan depan.....



Shawl Sakura : Vote tertinggi 34 vote


Shawl Satin : Vote 2 tertinggi 22 vote


Bawal Pelangi Versi Baru : Vote 3 tertinggi 21 vote


Pashmina Tiara : Vote 4 tertinggi 20 vote


Shawl Kiara : Vote 5 tertinggi 14 vote


Tuesday, September 4, 2012

Chewah Lace Roses











Mcm2 warna lace roses bakal menemui anda hujung bulan nie. singgah k... =)

Borong Sakan Bawal & Shawl

Korang nak tahu x jenis2 tudung yang bakal jual hujung bulan nie? Gempak beb... xrugi punya... banyak pilihan tu... klu nak jadi agent jual tudung pun ok aje... register la dl... dah2, meh kita tgk dl apa BM nak jual nie?








Ish, banyak lagi... bawal plain n 2 tone x upload lagi... byk sgtla.. xsyoklah klu upload semua sekaligus... tkdelah surprisenya.. so, kena tggulah sampai hjg bulan nie k kalu nak tgk tudung yg cantik2... jgn lupa..gambar nie hiasan tp ada yg mmg dah ada stok....tp warna je korang xboleh tahu dl

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
✿ Butterflies Melody 2012 ✿ - Blogger Templates, - by Templates para novo blogger Displayed on lasik Singapore eye clinic.