SILA ISI ORDER FORM YANG DISEDIAKAN










Membership Card :




Name:




Link Facebook Of Yours :




Email Address:




Shipping Address :




Contact No :




Item you wish to buy (Code item / From which album you refer to) :




Which bank you want bank in?




Which kind of method you use?




You want bank in within?




No backout buyer allow!! I agree follow all the rules.
Backout buyer will be blacklist in our list name


Agree

Disagree



Leave a notes :




Please let us check order within 24hours.


If you still don't get any invoice from us, you can just sms 0147164697.


After you have receive invoice from us, please click this link for sending a prove of your payment.


CLICK THIS FOR SEND PROVEN OF PAYMENT :


https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFJOME9kYW9yX3FUMnpwU1BMd2xHRkE6MQ


We will only send parcel when we have receive full payment from you.








Click here to put a form like this on your site.



SHOPPING AT OUR WEBSITE


See the end of the end of September. Wish to buy, please click this picture

List Of Bawal & Tudung Will Be Selling End Of This Month

Hujung bulan ini, kami Butterflies Melody akan mula menjual bawal serta shawl. Kesemuanya sebanyak 200 ke atas dengan pilihan kaler yang pelbagai.

Bawal pelangi roses - 20pcs
Bawal plain 1 tone - 70pcs
Bawal 2 tone - 44pcs
Bawal vintage - 20pcs
Bawal english roses - 10pcs
Bawal bubble - 20pcs

Shawl Jojet - 20pcs
Pashmina Satin Tone - 10pcs : NEW EDITION
Shawl Rainbow - 10pcs

Pre-order (Custom made)
Bawal plain / 2 tone queen rosette - double kaler
Bawal plain/2 tone roses (mcm2 kaler)
Bawal lace beauty ( 5 pilihan kaler)

Sila ke website kami iaitu www.butterfliesmelody.biz


Kami telah menempah sebanyak 14pcs permulaan untuk mereka yang akan membeli tudung dengan kami. Jadikanlah orang pertama untuk miliki badges yang comel nie <3 <3 Istimewa dari kami utk anda ^^

Berita Sensasi


Assalamualaikum, ^^. Chat ke? Ari ni biha nak kongsi sesuatu dgn korang yang sudi datang bertandang ke ruangan blogspot Butterflies Melody. Maklumlah biha ni bukan jenis suka nak update info2 terbaru di blogspot melainkan kat fb je. Tiba2 ari nie tergerak hati nak berkongsi sesuatu dgn korang. Kira topik hangat jugak nie. Meh rapat2... biha nak share 4 kedai bisnes online yang baru je beroperasi tahun nie, 2012. Kira macam biha jugakla, baru nak bertapak. Mesti korang nak tahu jugak kan, kedai2 yg baru kat fb atau diblog. Maybe bisnes online nie special skt. Kira boleh time order secara retail atau borong. Mmg bestla, sbb klu korang nak borong bg bisnes yg baru nak mencuba.. korang boleh beli minimum 5pcs dl.. da dpt harga borong. Cun x cun... ada lg... bukan stakat borong je tau... korang boleh pilih mana kaler korang nak. Bukan stakat random. Itupun selagi ada stok la.

Mostly, kedai bisnes online nie jual mcm2... ada shawl, bawal, baju, handbag, kasut etc.... kira lengkap segala lengkap la... rugi kalau xbertandang. Cuba tekan link kat bawah nie... korang boleh berurusan dgn setiap owner utk 4 kedai nie...



1. Hijab's Collection : https://www.facebook.com/pages/Hijabs-Collection/308252399247339

2. SPH Blogspot : https://www.facebook.com/pages/SPH-Blogshop/433598900000072

3. Azlina Majrin : http://www.facebook.com/profile.php?id=100000383392199&ref=tn_tnmn

4. Lenie Collections : http://www.facebook.com/pages/LeNie-Collections/176670105682627


Apa lg.. jom rebut peluang sementara stok masih ada. Memang best. Rugi kalu xberkunjung.... Insya'allah perkhidmatan pun tip top punya..

Biha punya bisnes fb : www.facebook.com/butterfliesmelody




Ikhlas Butterflies Melody

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
✿ Butterflies Melody 2012 ✿ - Blogger Templates, - by Templates para novo blogger Displayed on lasik Singapore eye clinic.