SILA ISI ORDER FORM YANG DISEDIAKAN










Membership Card :




Name:




Link Facebook Of Yours :




Email Address:




Shipping Address :




Contact No :




Item you wish to buy (Code item / From which album you refer to) :




Which bank you want bank in?




Which kind of method you use?




You want bank in within?




No backout buyer allow!! I agree follow all the rules.
Backout buyer will be blacklist in our list name


Agree

Disagree



Leave a notes :




Please let us check order within 24hours.


If you still don't get any invoice from us, you can just sms 0147164697.


After you have receive invoice from us, please click this link for sending a prove of your payment.


CLICK THIS FOR SEND PROVEN OF PAYMENT :


https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFJOME9kYW9yX3FUMnpwU1BMd2xHRkE6MQ


We will only send parcel when we have receive full payment from you.








Click here to put a form like this on your site.



SHOPPING AT OUR WEBSITE


See the end of the end of September. Wish to buy, please click this picture

List Of Bawal & Tudung Will Be Selling End Of This Month

Hujung bulan ini, kami Butterflies Melody akan mula menjual bawal serta shawl. Kesemuanya sebanyak 200 ke atas dengan pilihan kaler yang pelbagai.

Bawal pelangi roses - 20pcs
Bawal plain 1 tone - 70pcs
Bawal 2 tone - 44pcs
Bawal vintage - 20pcs
Bawal english roses - 10pcs
Bawal bubble - 20pcs

Shawl Jojet - 20pcs
Pashmina Satin Tone - 10pcs : NEW EDITION
Shawl Rainbow - 10pcs

Pre-order (Custom made)
Bawal plain / 2 tone queen rosette - double kaler
Bawal plain/2 tone roses (mcm2 kaler)
Bawal lace beauty ( 5 pilihan kaler)

Sila ke website kami iaitu www.butterfliesmelody.biz


Kami telah menempah sebanyak 14pcs permulaan untuk mereka yang akan membeli tudung dengan kami. Jadikanlah orang pertama untuk miliki badges yang comel nie <3 <3 Istimewa dari kami utk anda ^^

Thursday, October 4, 2012

BAWAL PLAIN

Assalamualaikum..

Koleksi Bawal Plain adalah pilihan warna yang menarik.
Hampir 40 jenis warna kami kongsikan bersama anda
Sebagai permulaan, pemberian percuma Badges yang ditempah khas dengan pembelian RM20 ke atas dan pembelian RM20 ke bawah akan menerima klip ribbon.
Miliki salah satu koleksi anda sekarang !!

Ukuran:
Anggaran: 1meter x 1meter

Harga Istimewa: RM10 sahaja.


CODE : BP01
STATUS ; AVAILABLE
Please refer to www.butterfliesmelody.biz, to know whether have a stock @ not

SHAWL CHIFFON KIARA

Assalamualaikum..

Koleksi Shawls Chiffon Kiara adalah pilihan warna yang menarik.
Kombinasi warna yang menawan serta padan untuk si pemakai.
Material Chiffon boleh dipadankan dengan bawal serta gabungan tudung yang lain untuk kelihatan lebih kreatif
Sebagai permulaan, pemberian percuma Badges yang ditempah khas dengan pembelian RM20 ke atas dan pembelian RM20 ke bawah akan menerima klip ribbon.
Miliki salah satu koleksi anda sekarang !!

Ukuran:
Anggaran: 1.5-1.6 meter.

Harga Istimewa: RM10 sahaja.


CODE : SCK 01
STATUS : AVAILABLE
Please refer to www.butterfliesmelody.biz, to know whether have a stock @ not


CODE : SCK 02
STATUS : AVAILABLE
Please refer to www.butterfliesmelody.biz, to know whether have a stock @ not


CODE : SCK 03
STATUS : AVAILABLE
Please refer to www.butterfliesmelody.biz, to know whether have a stock @ not


CODE : SCK 04
STATUS : AVAILABLE
Please refer to www.butterfliesmelody.biz, to know whether have a stock @ not


CODE : SCK 05
STATUS : AVAILABLE
Please refer to www.butterfliesmelody.biz, to know whether have a stock @ not


CODE : SCK 06
STATUS : AVAILABLE
Please refer to www.butterfliesmelody.biz, to know whether have a stock @ not


CODE : SCK 07
STATUS : AVAILABLE
Please refer to www.butterfliesmelody.biz, to know whether have a stock @ not


CODE : SCK 08
STATUS : AVAILABLE
Please refer to www.butterfliesmelody.biz, to know whether have a stock @ not


CODE : SCK 09
STATUS : AVAILABLE
Please refer to www.butterfliesmelody.biz, to know whether have a stock @ not


CODE : SCK 10
STATUS : AVAILABLE
Please refer to www.butterfliesmelody.biz, to know whether have a stock @ not

BERMINAT? Sila isi form yang telah disediakan di atas
atau
anda boleh terus ke web www.butterfliesmelody.biz

Wednesday, October 3, 2012

Release Bawal Plain, Pashmina & Shawl Kiara

Assalamualaikum,

Hai Hai... Butterflies Melody da lama xupdate info terkini kan. Rasa dekat 3mggu jugak kot. Butterflies Melody nak bgtau yg bawal plain sbyk 70pcs, shawl kiara 10pcs, Pashmina Satin 10pcs da release di website www.butterfliesmelody.biz

Jangan lupa singgah kat sana... ^^ bagi sesiapa yg beli bawal/shawl dengan pembelian RM20 ke atas dpt free bagdes... pembelian RM20 ke bawah dpt klip ribbon istimewa dari kami utk anda.. rebut peluang sementara stok masih ada.






Jangan lupa singgah k.... Mesti xrugi... ^^

Friday, September 14, 2012

Video Tutorial Youtube

Hai / Assalamualaikum

Alhamdulilah setakat nie, semua barang termasuk kereta dah pun mula bergerak hari nie. Doa2kan agar semua berjalan dengan lancar dan selamat sampai ke destinasi yang ingin dituju. Amin.

Agak boring jugaklah sebab xde tv... astro apatah lg.. xtau nak buat apa... just ada radio je.. Klu korang nak tau, biha ada upload video tutorial untuk gayaan tudung. Xdela teror sgt mcm orang lain. Just for basic je.. bolehla.. skt2.. so, kalu korang tgk video biha atau nak mengenali biha.. just tekan link

http://www.youtube.com/user/butterfliesmelody?feature=watch

Sebenarnya video nie dah lama biha rakam, dari awal tahun lagi. Tak x sempat menyempat nak upload kat youtube. Kalu korang ada cadangan ke komen atau pendapat, just email biha : butterfliesmelody@yahoo.com

Insya'allah, biha akan cuba laksanakan apa yang termampu. Ish, tinggal 14 hari lagi biha nak start jual tudung. Waktu tu biha da mula tinggal kat semenanjung. Rumah baru. So, rate akan mula berubah. Biha akan ikut rate semenanjung.

Biha xtau nak wat tutorial apa lagi... apa yg best ek. Oh ya, dari hari tu lagi ada orang request buat cara gayaan guna shawl ombak rindu... biha xde masa nak buat... kalu ada masa, biha akn cuba buat sok. Maklumla, xde keja... hehe.. okla..

Biha nie bukan suka sgt bab2 taip nie... hehehe.... thanks all singgah kat sini.. jangan lupa join top fans kat page butterflies melody. Setiap bulan mesti lain2 pemenang... kita akan pastikan sume org akan merasa...

Wednesday, September 12, 2012

Farmous ke Butterflies Melody?


Warkah bingkisan untuk coretan Butterflies Melody. So ari nie agak kelam kabut sikit sebab pekerja harbour datang packing barang2 dan masuk terus dalam kontena. Maklumla, nak pindah macam tu lah gayanya. Macamana nak bisnes kalau keadaan macam nie, semua kelengkapan dah dipacking... x tinggal 1 benda pun dalam rumah nie. Terpaksalah lupakan niat dihati seketika untuk bisnes tudung. Eh, bukan lupa terus cuma tangguh seketika sampai hujung bulan nie. Walaupun tak start bisnes tudung lagi, biha diam2 kumpul stok tudung hampir 200 helai kesemuanya kat semenanjung. =)

Biha minta tunang biha kumpulkan tudung2 tu semua sebelum biha flight balik dalam minggu nie. Doakan perjalanan biha selamat k. Bercerita pasal 200 helai tudung, ish.. tak takut ke kalu xlaku. Yela, mana tak nya.. Butterflies Melody kan baru lagi dalam dunia bisnes online. Nak bersaing dengan sedia ada, jauh nak mengejarnya tu. Insya'allah kalu ada rezeki adala... =) Janji buat service yang terbaik...

Sebut "Janji buat service yang terbaik" biha terfikir moto apa yang sesuai untuk Butterflies Melody ek... setakat trademark, biha stand kepada Sweet & Feminin. nak translate dalam Bahasa Melayu,..... Sesuai kan... Manis & Keremajaan,

So, korang nantikan kedatangan bawal dan shawl sebanyak 200 helai hujung bulan nie k. Dijangka pada 29hb September 2012. Kalu xde pape halangan, next week biha da start shooting gambar untuk publish 29hb tu nanti... Insya'allah, time tu biha baru je pindah rumah baru kat semenanjung.... yg istimewanya bukan setakat korang beli bawal atau shawl kat Butterflies Melody... Setiap kali korang beli tudung kat sini... biha akan bagi free gift pada customer yg beli bawal atau shawl dengan biha....



Apa dia? =)nak badges? nak klip ribbon? Kalu nak, jangan lupa singgah website www.butterfliesmelody.biz pd 29hb September 2012 dan page www.facebook.com/butterfliesmelody... setiap kali korang beli tudung kat sini, biha akan free gift kat korang... =)

Okla ye.. Biha minta diri dl.. Klu ada new news biha habaq kat sini... tatata....

Thanks korang sudi sokong Butterflies Melody

Monday, September 10, 2012

PREORDER SYRIA SAKURA (TEMPAHAN DIBUKA)





GREEN + PINK

PRICE : RM 80


BLUE + LIGHT PEACH

PRICE : RM 80


BLACK + LIGHT GREY

PRICE : RM 80


DEEP PINK

PRICE : RM 80


BROWN, BLUE, GREEN, SOFT PURPLE, PINK

PRICE : RM 80


MAROON, SOFT PINK, RED, BLACK, BLUE

PRICE : RM 80


DARK BROWN, NAVY

PRICE : RM 80


PINK + SOFT PINK

PRICE : RM 80


BLUE + DEEP PINK

PRICE : RM 80


LIGHT GREY

PRICE : RM 80


BLUE

PRICE : RM 80


BLACK

PRICE : RM 80


RED + BLACK

PRICE : RM 80


PINK + RED

PRICE : RM 80


DARK BROWN + SOFT BROWN

PRICE : RM 80


BROWN

PRICE : RM 80

PREORDER SAKURA SHAWL (TEMPAHAN DIBUKA)

Sakura shawl seperti ala radusite, dengan harga RM 80 (x termasuk postage)



SMK 230 : SHOCKING PINK
SMK 231 : LIGHT BROWN
SMK 232 : BLUE
SMK 233 : GREY


SMK 250 : SHOCKING PINK
SMK 251 : SOFT PINK
SMK 252 : DARK PURPLE
SMK 253 : PEACH


SMK 254 : SOFT GREEN
SMK 255 : LIGHT BROWN
SMK 252 : RED
SMK 253 : SOFT PINK


1. BLACK
2. LIGHT BLUE
3. PURPLE
4. NAVY BLUE
5. MUSTARD
6. YELLOW
7. BROWN
8. SOFT GREEN
9. GREY
10.DARK GREY



11. SOFT PURPLE
12. PINK


13. STRIKING BLUE
14. SOFT BLUE
15. PINE GREEN


Wearing black sakura shawl



Gayaan Diana Amir & Yatt dalam mengenakan sakura shawl sememangnya cantik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
✿ Butterflies Melody 2012 ✿ - Blogger Templates, - by Templates para novo blogger Displayed on lasik Singapore eye clinic.