SILA ISI ORDER FORM YANG DISEDIAKAN










Membership Card :




Name:




Link Facebook Of Yours :




Email Address:




Shipping Address :




Contact No :




Item you wish to buy (Code item / From which album you refer to) :




Which bank you want bank in?




Which kind of method you use?




You want bank in within?




No backout buyer allow!! I agree follow all the rules.
Backout buyer will be blacklist in our list name


Agree

Disagree



Leave a notes :




Please let us check order within 24hours.


If you still don't get any invoice from us, you can just sms 0147164697.


After you have receive invoice from us, please click this link for sending a prove of your payment.


CLICK THIS FOR SEND PROVEN OF PAYMENT :


https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFJOME9kYW9yX3FUMnpwU1BMd2xHRkE6MQ


We will only send parcel when we have receive full payment from you.








Click here to put a form like this on your site.



SHOPPING AT OUR WEBSITE


See the end of the end of September. Wish to buy, please click this picture

List Of Bawal & Tudung Will Be Selling End Of This Month

Hujung bulan ini, kami Butterflies Melody akan mula menjual bawal serta shawl. Kesemuanya sebanyak 200 ke atas dengan pilihan kaler yang pelbagai.

Bawal pelangi roses - 20pcs
Bawal plain 1 tone - 70pcs
Bawal 2 tone - 44pcs
Bawal vintage - 20pcs
Bawal english roses - 10pcs
Bawal bubble - 20pcs

Shawl Jojet - 20pcs
Pashmina Satin Tone - 10pcs : NEW EDITION
Shawl Rainbow - 10pcs

Pre-order (Custom made)
Bawal plain / 2 tone queen rosette - double kaler
Bawal plain/2 tone roses (mcm2 kaler)
Bawal lace beauty ( 5 pilihan kaler)

Sila ke website kami iaitu www.butterfliesmelody.biz


Kami telah menempah sebanyak 14pcs permulaan untuk mereka yang akan membeli tudung dengan kami. Jadikanlah orang pertama untuk miliki badges yang comel nie <3 <3 Istimewa dari kami utk anda ^^

Exchange Banner

ARE YOU LOOKING PLACE TO ADVERTISE YOUR BUSINESS? WE CAN HELP YOU BY PROMO YOUR WEBSITE AT OUR BLOG

Free Design Banner Just Pay RM 10 For Once Only

If your interested, please send your detail full name, email, address, no.contact, name website/blog, your link & picture of your logo to our email butterfliesmelody@yahoo.com We will give our account after you agree with this T&C. What are waiting for? Grab your chance now. Sharing is caring don't you think... =D

Bagi sesiapa nak advertise secara free...
Boleh exchange banner dgn biha je k...
copy code banner anda ke email biha
HERE
lepas korang paste code banner biha kat blog korang.
Bgtau biha korang punya blog yg tampal banner
biha... alright x?
Sharing is caring =)




create your own banner at mybannermaker.com!


Copy this code to your website to display this banner!




Chic Shawl


Shawl Center for Shawl Lover!


scarf sweet honey


create your own banner at mybannermaker.com!
Make your own banner at MyBannerMaker.com!




create your own banner at mybannermaker.com!


Photobucket


create your own banner at mybannermaker.com!



borongshawls



borongshawls


Iklan PERCUMA di ~ Portal Niaga Anda ~




TEMPAHAN BLOG DARI BUTTERFLIES MELODY

X PERLU MEMBAYAR URL DGN HARGA MAHAL URL ADALAH FREE Anda miliki perniagaan sendiri?

Secara online mahupun offline. Anda ingin punyai blog sendiri tapi tak punya masa @ da mencuba beberapa kali masih xdpt hasilkan blog yg menarik.

Imej blog anda memainkan peranan penting dalam mencerminkan perniagaan yg dijalankan. Sekiranya anda berminat dengan hasil sentuhan saya. X begitu cerewet. Boleh dibawa berunding. =) B

olehlah buat tempahan melalui saya sendiri, Biha dengan menghantar detail seperti berikut ke email biha : (butterfliesmelody@yahoo.com) Nama penuh/asal/no tel/nama perniagaan/jenis perniagaan. Bagaimana cara-caranya untuk menempah blog dgn kami?

1. Anda perlu menghantar butiran berikut ke email. Tggu pengesahan kami sama ada kami setuju atau x menerima tempahan anda. Takut ramai yg da booking dl. Setelah sah, anda perlu mendahulukan RM 50 sebagai jaminan : tanda anda serius berurusan dgn kami.
2. Saya hanya membuat blog dgn orang yg boleh bertolak ansur dam berpuas hati dgn sentuhan kreativiti sy sbb ia memakan masa yg lama utk menyiapkan blog.
3. Harga 1 blog bergantung pada ciri-ciri item yg anda kehendaki sama ada ingin ada order form, banner, meletakkan imej yg banyak dll.
4. Saya perlu melihat terlebih dahulu jenis perniagaan yg anda usahakan spy background blog anda nnt bersesuaian dan xperlu membuat pengubahsuaian.
5. Sy akan attach beberapa gmbr print screen blog anda tanda proceed dr anda sblm sy meneruskan kerja2 sy.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
✿ Butterflies Melody 2012 ✿ - Blogger Templates, - by Templates para novo blogger Displayed on lasik Singapore eye clinic.