SILA ISI ORDER FORM YANG DISEDIAKAN










Membership Card :




Name:




Link Facebook Of Yours :




Email Address:




Shipping Address :




Contact No :




Item you wish to buy (Code item / From which album you refer to) :




Which bank you want bank in?




Which kind of method you use?




You want bank in within?




No backout buyer allow!! I agree follow all the rules.
Backout buyer will be blacklist in our list name


Agree

Disagree



Leave a notes :




Please let us check order within 24hours.


If you still don't get any invoice from us, you can just sms 0147164697.


After you have receive invoice from us, please click this link for sending a prove of your payment.


CLICK THIS FOR SEND PROVEN OF PAYMENT :


https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFJOME9kYW9yX3FUMnpwU1BMd2xHRkE6MQ


We will only send parcel when we have receive full payment from you.








Click here to put a form like this on your site.



SHOPPING AT OUR WEBSITE


See the end of the end of September. Wish to buy, please click this picture

List Of Bawal & Tudung Will Be Selling End Of This Month

Hujung bulan ini, kami Butterflies Melody akan mula menjual bawal serta shawl. Kesemuanya sebanyak 200 ke atas dengan pilihan kaler yang pelbagai.

Bawal pelangi roses - 20pcs
Bawal plain 1 tone - 70pcs
Bawal 2 tone - 44pcs
Bawal vintage - 20pcs
Bawal english roses - 10pcs
Bawal bubble - 20pcs

Shawl Jojet - 20pcs
Pashmina Satin Tone - 10pcs : NEW EDITION
Shawl Rainbow - 10pcs

Pre-order (Custom made)
Bawal plain / 2 tone queen rosette - double kaler
Bawal plain/2 tone roses (mcm2 kaler)
Bawal lace beauty ( 5 pilihan kaler)

Sila ke website kami iaitu www.butterfliesmelody.biz


Kami telah menempah sebanyak 14pcs permulaan untuk mereka yang akan membeli tudung dengan kami. Jadikanlah orang pertama untuk miliki badges yang comel nie <3 <3 Istimewa dari kami utk anda ^^

Friday, September 14, 2012

Video Tutorial Youtube

Hai / Assalamualaikum

Alhamdulilah setakat nie, semua barang termasuk kereta dah pun mula bergerak hari nie. Doa2kan agar semua berjalan dengan lancar dan selamat sampai ke destinasi yang ingin dituju. Amin.

Agak boring jugaklah sebab xde tv... astro apatah lg.. xtau nak buat apa... just ada radio je.. Klu korang nak tau, biha ada upload video tutorial untuk gayaan tudung. Xdela teror sgt mcm orang lain. Just for basic je.. bolehla.. skt2.. so, kalu korang tgk video biha atau nak mengenali biha.. just tekan link

http://www.youtube.com/user/butterfliesmelody?feature=watch

Sebenarnya video nie dah lama biha rakam, dari awal tahun lagi. Tak x sempat menyempat nak upload kat youtube. Kalu korang ada cadangan ke komen atau pendapat, just email biha : butterfliesmelody@yahoo.com

Insya'allah, biha akan cuba laksanakan apa yang termampu. Ish, tinggal 14 hari lagi biha nak start jual tudung. Waktu tu biha da mula tinggal kat semenanjung. Rumah baru. So, rate akan mula berubah. Biha akan ikut rate semenanjung.

Biha xtau nak wat tutorial apa lagi... apa yg best ek. Oh ya, dari hari tu lagi ada orang request buat cara gayaan guna shawl ombak rindu... biha xde masa nak buat... kalu ada masa, biha akn cuba buat sok. Maklumla, xde keja... hehe.. okla..

Biha nie bukan suka sgt bab2 taip nie... hehehe.... thanks all singgah kat sini.. jangan lupa join top fans kat page butterflies melody. Setiap bulan mesti lain2 pemenang... kita akan pastikan sume org akan merasa...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
✿ Butterflies Melody 2012 ✿ - Blogger Templates, - by Templates para novo blogger Displayed on lasik Singapore eye clinic.