SILA ISI ORDER FORM YANG DISEDIAKAN










Membership Card :




Name:




Link Facebook Of Yours :




Email Address:




Shipping Address :




Contact No :




Item you wish to buy (Code item / From which album you refer to) :




Which bank you want bank in?




Which kind of method you use?




You want bank in within?




No backout buyer allow!! I agree follow all the rules.
Backout buyer will be blacklist in our list name


Agree

Disagree



Leave a notes :




Please let us check order within 24hours.


If you still don't get any invoice from us, you can just sms 0147164697.


After you have receive invoice from us, please click this link for sending a prove of your payment.


CLICK THIS FOR SEND PROVEN OF PAYMENT :


https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFJOME9kYW9yX3FUMnpwU1BMd2xHRkE6MQ


We will only send parcel when we have receive full payment from you.








Click here to put a form like this on your site.



SHOPPING AT OUR WEBSITE


See the end of the end of September. Wish to buy, please click this picture

List Of Bawal & Tudung Will Be Selling End Of This Month

Hujung bulan ini, kami Butterflies Melody akan mula menjual bawal serta shawl. Kesemuanya sebanyak 200 ke atas dengan pilihan kaler yang pelbagai.

Bawal pelangi roses - 20pcs
Bawal plain 1 tone - 70pcs
Bawal 2 tone - 44pcs
Bawal vintage - 20pcs
Bawal english roses - 10pcs
Bawal bubble - 20pcs

Shawl Jojet - 20pcs
Pashmina Satin Tone - 10pcs : NEW EDITION
Shawl Rainbow - 10pcs

Pre-order (Custom made)
Bawal plain / 2 tone queen rosette - double kaler
Bawal plain/2 tone roses (mcm2 kaler)
Bawal lace beauty ( 5 pilihan kaler)

Sila ke website kami iaitu www.butterfliesmelody.biz


Kami telah menempah sebanyak 14pcs permulaan untuk mereka yang akan membeli tudung dengan kami. Jadikanlah orang pertama untuk miliki badges yang comel nie <3 <3 Istimewa dari kami utk anda ^^

Tuesday, September 4, 2012

Tawaran Sponsor Ditutup Sementara Waktu

Assalamualaikum,


Alhamdulilah, Butterflies Melody dapat membantu mereka yang ingin mencari pihak sponsor untuk event dorang. Ada yang nak buat contest and ada yang nak buat GA event. Butterflies Melody bkn nak tunjuk kaya ke apa... just bantu apa yang termampu je.. =)selagi diberi rezeki selagi butterflies melody mampu menaja, pihak BM akan cuba taja. Tapi setakat nie BM akan mula tutup tawaran sponsor disebabkan BM da banyak taja dan event dorang belum habis lagi.

Sungguhpun BM taja ramai pihak,, seingat BM rasa2nya da dekat 4 ke 5 pihak BM da taja tp ada jugak yang tertarik diri. It's ok =) Maybe next time kita kerjasama. Tawaran akan dibuka lagi nanti, tunggu pengumuman dari BM k... BM nak tumpu pada pihak2 ini dl.. dan kasi settle semua dl

Tp jangan salah faham k, klu hadiah sponsor BM lambat skt.. sebab BM sibuk bantu family urusan postpone dari Sarawak ke Melaka hujung bulan nie. So, agak busy jugaklah nampak gayanya... nnt hadiah tu akan diposkan lepas konvo.. sbb lepas pindah, bm kena hadiri konvo pulak kat Sintok, Kedah... maybe pertengahan atau hjg bulan baru settle semuanya... sorry sgt2..

Sibuk sibuk juga tapi jual untuk tudung/bawal/shawl tetap akan diteruskan seperti biasa. Tggu hujung bulan nie, korang boleh start order tapi biha cuba luangkan masa klu ada untuk check order korang k....

Doakan BM dipermudahkan segala urusan perpindahan rumah dan konvo nnt.. amin <3 Thanks all for your support Jangan lupa join event nie : aliyatralala

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
✿ Butterflies Melody 2012 ✿ - Blogger Templates, - by Templates para novo blogger Displayed on lasik Singapore eye clinic.