SILA ISI ORDER FORM YANG DISEDIAKAN










Membership Card :




Name:




Link Facebook Of Yours :




Email Address:




Shipping Address :




Contact No :




Item you wish to buy (Code item / From which album you refer to) :




Which bank you want bank in?




Which kind of method you use?




You want bank in within?




No backout buyer allow!! I agree follow all the rules.
Backout buyer will be blacklist in our list name


Agree

Disagree



Leave a notes :




Please let us check order within 24hours.


If you still don't get any invoice from us, you can just sms 0147164697.


After you have receive invoice from us, please click this link for sending a prove of your payment.


CLICK THIS FOR SEND PROVEN OF PAYMENT :


https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFJOME9kYW9yX3FUMnpwU1BMd2xHRkE6MQ


We will only send parcel when we have receive full payment from you.








Click here to put a form like this on your site.



SHOPPING AT OUR WEBSITE


See the end of the end of September. Wish to buy, please click this picture

List Of Bawal & Tudung Will Be Selling End Of This Month

Hujung bulan ini, kami Butterflies Melody akan mula menjual bawal serta shawl. Kesemuanya sebanyak 200 ke atas dengan pilihan kaler yang pelbagai.

Bawal pelangi roses - 20pcs
Bawal plain 1 tone - 70pcs
Bawal 2 tone - 44pcs
Bawal vintage - 20pcs
Bawal english roses - 10pcs
Bawal bubble - 20pcs

Shawl Jojet - 20pcs
Pashmina Satin Tone - 10pcs : NEW EDITION
Shawl Rainbow - 10pcs

Pre-order (Custom made)
Bawal plain / 2 tone queen rosette - double kaler
Bawal plain/2 tone roses (mcm2 kaler)
Bawal lace beauty ( 5 pilihan kaler)

Sila ke website kami iaitu www.butterfliesmelody.biz


Kami telah menempah sebanyak 14pcs permulaan untuk mereka yang akan membeli tudung dengan kami. Jadikanlah orang pertama untuk miliki badges yang comel nie <3 <3 Istimewa dari kami utk anda ^^

Monday, September 10, 2012

New On Air

Assalamualaikum,

Sekarang pukul 12.33 am, hari selasa 11hb September 2012. Biha lum rasa nak ngatok apatah lagi nak tdo. So, biha nak share story dengan korang boleh? ^^ Sbgai makluman biha akan start jual bawal/shawl pd penghujung bulan 9 nie. Biha akan annouce kat sini klu biha da start niaga tudung.

Butterflies Melody baru je beroperasi tahun nie, 2012. Biha nak cuba nasib dengan ambik stok bawal/shawl melebihi 200pcs. Kira nnt, korang boleh pilih sbb byk kaler ctk2. Minggu nie, biha last kat srwk. Mggu depan da start kat semenanjung. Nak fokus dengan lebih serius tudung, mcm butikpinkku, radusite, QQAM, sugrascarf dll yang dah bertapak lama dalam bisnes online nie sejak dari 2009 lagi...

Hopefully, korang sudi nak sokongan BM k mcm bisnes online yg lain. Biha sentiasa fkr kan cara pendekatan yang berbeza utk dekatkan diri dengan customer dismpg ambik kira kualiti kain, harga. Oh yup, lupa plak. Biha ada tempah 30pcs klip ribbon saiz S punya.. khas utk persiapan penjualan tdg hjg bulan nie.

Badges Butterflies Melody : Utk pembelian tudung melebihi RM20 ke atas
Klip Ribbon Saiz S : Utk pembelian tudung RM 20 ke bawah

Biha nak bg free gift kat korang, sebagai penghargaan korang yg sudi jd sbhgn dr BM. Nak tgk x klip tu?


Thanks to inspire design sebab menghasilkan cute2 klip ribbon pada customer biha. Suka x? =) Credit to inspire design.

Skrg biha tgh buka tempahan shawl sakura dan syria dgn harga RM80, tk termasuk postage. Kira preorder. Korang nak tempah dl, dah tiba masanya nnt. Baru start bayar. No backout buyer k. Maklumlah, tgh2 bulan mcm nie, memang kering kontang sikit. Jom, take a sneak peak....




Kejap lg biha akan upload secara official kat sini. Sok korang boleh jugak buat order melalui website kita www.butterfliesmelody.biz

Setia Bersama Kami

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
✿ Butterflies Melody 2012 ✿ - Blogger Templates, - by Templates para novo blogger Displayed on lasik Singapore eye clinic.