SILA ISI ORDER FORM YANG DISEDIAKAN










Membership Card :




Name:




Link Facebook Of Yours :




Email Address:




Shipping Address :




Contact No :




Item you wish to buy (Code item / From which album you refer to) :




Which bank you want bank in?




Which kind of method you use?




You want bank in within?




No backout buyer allow!! I agree follow all the rules.
Backout buyer will be blacklist in our list name


Agree

Disagree



Leave a notes :




Please let us check order within 24hours.


If you still don't get any invoice from us, you can just sms 0147164697.


After you have receive invoice from us, please click this link for sending a prove of your payment.


CLICK THIS FOR SEND PROVEN OF PAYMENT :


https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFJOME9kYW9yX3FUMnpwU1BMd2xHRkE6MQ


We will only send parcel when we have receive full payment from you.








Click here to put a form like this on your site.



SHOPPING AT OUR WEBSITE


See the end of the end of September. Wish to buy, please click this picture

List Of Bawal & Tudung Will Be Selling End Of This Month

Hujung bulan ini, kami Butterflies Melody akan mula menjual bawal serta shawl. Kesemuanya sebanyak 200 ke atas dengan pilihan kaler yang pelbagai.

Bawal pelangi roses - 20pcs
Bawal plain 1 tone - 70pcs
Bawal 2 tone - 44pcs
Bawal vintage - 20pcs
Bawal english roses - 10pcs
Bawal bubble - 20pcs

Shawl Jojet - 20pcs
Pashmina Satin Tone - 10pcs : NEW EDITION
Shawl Rainbow - 10pcs

Pre-order (Custom made)
Bawal plain / 2 tone queen rosette - double kaler
Bawal plain/2 tone roses (mcm2 kaler)
Bawal lace beauty ( 5 pilihan kaler)

Sila ke website kami iaitu www.butterfliesmelody.biz


Kami telah menempah sebanyak 14pcs permulaan untuk mereka yang akan membeli tudung dengan kami. Jadikanlah orang pertama untuk miliki badges yang comel nie <3 <3 Istimewa dari kami utk anda ^^

Wednesday, September 12, 2012

Farmous ke Butterflies Melody?


Warkah bingkisan untuk coretan Butterflies Melody. So ari nie agak kelam kabut sikit sebab pekerja harbour datang packing barang2 dan masuk terus dalam kontena. Maklumla, nak pindah macam tu lah gayanya. Macamana nak bisnes kalau keadaan macam nie, semua kelengkapan dah dipacking... x tinggal 1 benda pun dalam rumah nie. Terpaksalah lupakan niat dihati seketika untuk bisnes tudung. Eh, bukan lupa terus cuma tangguh seketika sampai hujung bulan nie. Walaupun tak start bisnes tudung lagi, biha diam2 kumpul stok tudung hampir 200 helai kesemuanya kat semenanjung. =)

Biha minta tunang biha kumpulkan tudung2 tu semua sebelum biha flight balik dalam minggu nie. Doakan perjalanan biha selamat k. Bercerita pasal 200 helai tudung, ish.. tak takut ke kalu xlaku. Yela, mana tak nya.. Butterflies Melody kan baru lagi dalam dunia bisnes online. Nak bersaing dengan sedia ada, jauh nak mengejarnya tu. Insya'allah kalu ada rezeki adala... =) Janji buat service yang terbaik...

Sebut "Janji buat service yang terbaik" biha terfikir moto apa yang sesuai untuk Butterflies Melody ek... setakat trademark, biha stand kepada Sweet & Feminin. nak translate dalam Bahasa Melayu,..... Sesuai kan... Manis & Keremajaan,

So, korang nantikan kedatangan bawal dan shawl sebanyak 200 helai hujung bulan nie k. Dijangka pada 29hb September 2012. Kalu xde pape halangan, next week biha da start shooting gambar untuk publish 29hb tu nanti... Insya'allah, time tu biha baru je pindah rumah baru kat semenanjung.... yg istimewanya bukan setakat korang beli bawal atau shawl kat Butterflies Melody... Setiap kali korang beli tudung kat sini... biha akan bagi free gift pada customer yg beli bawal atau shawl dengan biha....



Apa dia? =)nak badges? nak klip ribbon? Kalu nak, jangan lupa singgah website www.butterfliesmelody.biz pd 29hb September 2012 dan page www.facebook.com/butterfliesmelody... setiap kali korang beli tudung kat sini, biha akan free gift kat korang... =)

Okla ye.. Biha minta diri dl.. Klu ada new news biha habaq kat sini... tatata....

Thanks korang sudi sokong Butterflies Melody

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
✿ Butterflies Melody 2012 ✿ - Blogger Templates, - by Templates para novo blogger Displayed on lasik Singapore eye clinic.