SILA ISI ORDER FORM YANG DISEDIAKAN










Membership Card :




Name:




Link Facebook Of Yours :




Email Address:




Shipping Address :




Contact No :




Item you wish to buy (Code item / From which album you refer to) :




Which bank you want bank in?




Which kind of method you use?




You want bank in within?




No backout buyer allow!! I agree follow all the rules.
Backout buyer will be blacklist in our list name


Agree

Disagree



Leave a notes :




Please let us check order within 24hours.


If you still don't get any invoice from us, you can just sms 0147164697.


After you have receive invoice from us, please click this link for sending a prove of your payment.


CLICK THIS FOR SEND PROVEN OF PAYMENT :


https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFJOME9kYW9yX3FUMnpwU1BMd2xHRkE6MQ


We will only send parcel when we have receive full payment from you.








Click here to put a form like this on your site.



SHOPPING AT OUR WEBSITE


See the end of the end of September. Wish to buy, please click this picture

List Of Bawal & Tudung Will Be Selling End Of This Month

Hujung bulan ini, kami Butterflies Melody akan mula menjual bawal serta shawl. Kesemuanya sebanyak 200 ke atas dengan pilihan kaler yang pelbagai.

Bawal pelangi roses - 20pcs
Bawal plain 1 tone - 70pcs
Bawal 2 tone - 44pcs
Bawal vintage - 20pcs
Bawal english roses - 10pcs
Bawal bubble - 20pcs

Shawl Jojet - 20pcs
Pashmina Satin Tone - 10pcs : NEW EDITION
Shawl Rainbow - 10pcs

Pre-order (Custom made)
Bawal plain / 2 tone queen rosette - double kaler
Bawal plain/2 tone roses (mcm2 kaler)
Bawal lace beauty ( 5 pilihan kaler)

Sila ke website kami iaitu www.butterfliesmelody.biz


Kami telah menempah sebanyak 14pcs permulaan untuk mereka yang akan membeli tudung dengan kami. Jadikanlah orang pertama untuk miliki badges yang comel nie <3 <3 Istimewa dari kami utk anda ^^

Monday, September 3, 2012

Top Fans

Assalamualaikum,

Kini Top Fans sudah masuk round 3 untuk bulan September 2012. Kalau korang nak tau, Butterflies Melody mula memperkenalkan sistem Top Fans kepada pelanggan BM sejak bulan Julai hari tu. Alhamdulilah, sejak dari itu ramai customer atau member2 BM mula mengenali BM. Setiap bulan BM akan memberi give away untuk Top Fans berdasarkan jumlah LIKE paling banyak sekali tp sistem ni adil sebab sistem yang kira, bukannya BM.

BM pecahkan kpd 2 kategori iaitu Top Fans Leadership & Tops Friend Leadership. Setiap bulan hadiah akan bertukar2 mengikut budi bicara BM sendiri. So sape yang menang utk bulan tu dah tentu dia akan dapat hadiah dan diberi rehat sekejap slm 1 bulan untuk bagi orang lain peluang.

So, kalau korang nak join jugak... meh singgah facebook kami iaitu www.facebook.com/butterfliesmelody

Jangan setakat join LIKE je tau, belilah sekali brg di Butterflies Melody. Barulah tanda pelanggan setia. <3 Betul x? =) Top Fans Leadership & Top Friend Leadership Sesi Julai : Siti Aisyah Nekmat

Top Fans Leadership Sesi August : Diyana Akmal
Top Friend Leadership Sesi August : Ieza Aufie

Sape Top Fans & Friend Leadership untuk bulan 9 ini?


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
✿ Butterflies Melody 2012 ✿ - Blogger Templates, - by Templates para novo blogger Displayed on lasik Singapore eye clinic.